Hvem er vi

ENTUSIASTER, DER KRÆSER FOR DIN COCKTAIL

Vi er alle bartendere med mange års erfaring bag baren.
Vi brænder for at kreere den perfekte balance i din drink, og som professionelle bartendere er vores definition på perfekt, at kunden er tilfreds på alle måder. Vi går ikke på kompromis med servicen og for os er det vigtigste at alle får en fantastisk aften.

CHRIS CHRISTENSEN

EJER OG BARTENDER

"Jeg har været bartender i mere end 10 år på forskellige venues i København og omegn. Bl.a. har jeg været en årrække på Park Cafe og Nightclub Østerbro, Wallmans Cirkusbygningen, samt fungeret som freelance bartendere for en række forskellige barvirksomheder i København. Min mange års erfaring bag baren har givet mig et unikt indblik i en verden hvor kvalitet og service i høj grad hænger sammen. Trekantensbartender tilbyder netop disse kvaliteter til jeres arrangement og vi vil være med til at sikre at i får en uforglemmelig dag eller aften."

NICKLAS

BARTENDER

“Nicklas Har befundet sig på den anden side af baren siden 2009 på Crazy Daisy Kolding og siden 2014 på Old Irish Pub i Kolding. Han har i mange år haft både firmafester, brylluper samt andre festlige anledninger i trekantsområdet. Hastighed og festlig er nøgleord når jeg befinder mig bag baren, med en strejf af pæn klasse.”

ASTRID

BARTENDER

“Astrid har i lang tid tilhørt eliten inden for event, og nu er hun blevet en del af vores crew. Hun har flere års erfaring fra restaurationsbranchen, blandt andet Comwell Kellers Park, Club Foam, Old Irish Pub og en masse freelance jobs forskellige steder i landet. Astrid er god til at sætte gang i festen, men er samtidig yderst professionel. Hun har en stor passion for cocktails og nyder at yde en fantastisk service - selvfølgelig med et smil på læben.”

SIMON

BARTENDER

“Jeg har været bartender i snart 15 år. Jeg var et velkendt ansigt på Daisy i Kolding hvor jeg var ansat i ca 8år inden de lukkede. I det sidste årstid har jeg været at finde på The Irish Pub i Vejle. I 2010 blev jeg uddannet bartender ved Utopia Bartender Skole og siden 2015 har jeg været freelance bartender hos Trekantensbartender. Når jeg står bag baren går det stærkt, men der er hele tiden smil og service. Man er ikke i tvivl om at man som kunde eller gæst er i centrum når i har besøg af mig. Jeg er stolt af den service og kvalitet jeg yder og jeg nægter at gå på kompromis med dårlig kvalitet.”

BENNY

BARTENDER

“Benny er vores ”grand old man” og uden tvivl den af os der har været længst i branchen, små 22år er det blevet til, men derfor er han ikke træt af branchen endnu, tværtimod elsker han at give sine gæster en fantastisk oplevelse. Han ved hvad service handler om og han giver sig altid 100% for sine gæster. Han er stabil og pålidelig når han står bag baren. Humøret et højt og han er ikke bange for at give en lille festlig kommentar med på vejen.”

TOBIAS

BARTENDER

“Tobias har et par års erfaring bag baren, på blandt andet Old Irish Pub, samt en del firmafester, fødselsdage, og andre arrangementer. Jeg har meget teknik, og evner at arbejde rigtig hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten! Om det er cocktails, drinks, eller blot servering, er det med er smil på læben. Humor, hastighed, og kvalitet er nøgleord i mit arbejde, og mit bidrag til en fantastisk aften sammen med jer”

METTE

BARTENDER

Mette er en meget frisk, engageret, smilende og udadvendt bartender med 5 års erfaring. Hun har både arbejdet på bar, diskotek og cocktailbar. Derudover har hun arbejdet i to sæsoner som bartender i hhv. Golden sands og Sunny Beach.
”Jeg er meget ansvarsfuld og går meget op i at yde den bedste service og hygge omkring mine gæster. Jeg leverer altid top kvalitet på både drinks, cocktails og personlighed”.

Kontakt

TREKANTENS BARTENDER
Slotsgade 19 1mf
6000 Kolding

CVR: 39592169

Tlf. Nr.: +45 28593466
Email: mail@trekantensbartender.dk

//

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.2018 © Trekantens Bartender.
Alle rettigheder forbeholdes.

Følg os her