fbpx

HANDELSBETINGELSER

Betingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte begge parter, når der indgås en handel. Vi har opstillet et fælles regelsæt, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan spillereglerne er. Dette er lavet for at danne et fælles grundlag for en god oplevelse. Nedenstående vilkår er gældende for alle aftaler indgået med Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser på hjemmesiden. Alle de oplyste priser er eksl. moms, medmindre andet er angivet. Trekantensbartender.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt. Afholdes jobbet på 1. sal eller højere kan der pålægges ekstra gebyr i forhold til arbejdsbyrden.

Køb af ekstra timer

Ved bestilling af en cocktail-/barløsning vil køb af en ekstra time koste 249kr pr time for bartendere og mellem 150-180kr pr tjener oveni den samlede pris, hvis ikke andet er aftalt.

Opsætning af bar og evt. forsinkelse

Der vil ved ethvert arrangement altid skulle bruges noget tid på opsætning af bar – oftest vil dette tage omkring 45-60 minutter.
Vores bartendere vil altid gå efter at have baren sat op til aftalt tid, men ved uforudsete forsinkelser vil det aftalte tidsrum for baren ikke blive forlænget.

Kuvert antal

Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk skal senest vide antallet af gæster ved en fri bar løsning 7 dage før. Er der tale om et cocktailkursus er deadline 72 timer før påbegyndelsen af arrangement.

Glas

Ved valg af løsning med rigtige glas aftales et fast beløb som dækker opvask, samt evt. bortkomne eller ødelagte glas. Kunden vil således ikke blive efterfaktureret for manglende glas, medmindre disse er behandlet på sådan en måde at det ikke anses for alm brug eller hensigtsmæssigt.

Cocktailmenu

Denne er tilpasset kundens ønsker og behov og kunden kan ændre sine ønsker efter behov. Dog senest 7 dage før arrangementet skal der foreligge en endelige bestemmelse.

Afbestilling eller flytning af arrangement

Såfremt kunden har ændringer til arrangementet, herunder ændring i antal, adresse eller andet som kan have påvirkning på det fremsendte tilbud, skal kunden meddele dette herom senest 2 dage før afvikling af arrangementet.

Arrangementet kan aflyses op til 7 dage før. Såfremt aflysning sker mellem 3-6 dage før arrangement betales 50% af arrangementets beløb. Sker aflysning på dagen, betales det fulde beløb. Beløbet dækker over lønninger samt indkøb, kunden kan dog gøre krav på det indkøbte, men forpligter sig hertil selv at afhente det på et aftalt sted i Kolding.

Referencer

Hos Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have en offentlig liste over nogle af vores store kunder. Dette gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne referenceliste, skal du frasige dig dette i en e-mail til os.

Betaling

Faktura fremsendes senest 1 uge efter afholdt arrangement. Afregning sker senest 8 dage herefter. Dog kan forlænget betalingstid aftales, såfremt der aftales dette skriftligt.

Beløbet indbetales til konto 8075, 1436413. Sydbank. – Husk at skrive Fakturanr ved overførsel.

Ved booking af arrangementet hvor beløbet overstiger 10.000kr, forbeholder Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk at faktureres 80 % af den aftalte pris på aftaletidspunktet. Ellers sker den fulde betaling efter endt arrangement. Når beløbet er os i hænde, vil vi sætte vores produktion i gang, og bookingen vil være bekræftet. Restbeløbet faktureres efter arrangement afslutning, som betales inden 10 dage, hvis dette ikke betales kontant på aftenen. OBS eventuelle tilkøb faktureres sammen med restbeløbet eller betales på aftenen. Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 DKK. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen blive sendt videre til vores inkassoafdeling, og der vil blive pålagt yderligere udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på bestillingsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Tilfredshedsgaranti

Hos Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk har vi tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, så lad os endelig høre fra dig, så vi kan finde en passende kompensation.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret på levnedsmidler og andre varer til husholdningen.

Personoplysninger

Trekantensbartender.dk opbevarer ingen personoplysninger der oplyses af vores kunder efter afholdt arrangement. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os via kontaktsiden. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk, der har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

E-mail

Vi kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med ordren. Det kan være sig i forbindelse med opfølgende salg, markedsføring eller andre forespørgsler.

Kundeservice

Kom hurtigt i kontakt med kundeservice via kontaktsiden. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en pakke af isterninger, som passer til specielle anledninger. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan træffes både via e-mail og tlf., som også er angivet på kontaktsiden. Vi anbefaler, at du sender en e-mail med dine spørgsmål, medmindre du har en hastesag.

Gulv og inventar

Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk kan ikke stilles til ansvar for afdækning af sarte gulve. Det er kundens ansvar at afdække gulve og fjerne ting, som ikke kan tåle væske.

Lovvalg og værneting

Alle købsaftaler i henhold til e-mailbekræftelse indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk og om disse vilkår skal indbringes for byretten i Kolding.

Log og cookies

Log statistik bruges på Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter og meget andet. På Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk anvendes statistikken alene med det formål at optimere websitet og dets funktioner. Log statistik bruges også til at skabe øget brugervenlighed. Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk benytter også Google AdWords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os. Cookies kan blive anvendt, når du besøger Trekantensbartender.dk / Trekantenstjenerudlejning.dk.

Trekantens Bartender

Værkstedsvej 16
6000 Kolding
Danmark
CVR-nr 39 59 21 69

Bankoplysninger

Reg: 9277 Konto: 1910124982

Virksomhedsoplysninger

www.trekantensbartender.dk
www.trekantenstjenerudlejning.dk
Tlf: +45 28593466
Tlf: +45 31742881
Mail@trekantensbartender.dk
Mail@trekantenstjenerudlejning.dk

Kontakt

TREKANTENS BARTENDER
Værkstedsvej 16
6000 Kolding

CVR: 39592169

Tlf.: +45 28593466
Email: mail@trekantensbartender.dk

//

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.    2022 © Trekantens Bartender.
    Alle rettigheder forbeholdes.

    Følg os her