Cocktailkursus

Er i trætte af altid er røre rundt i den samme Gin & Tonic, eller har i fået nok af de sædvanlige øl og vin. Så tilbyder vi også cocktailkursus.

Et cocktailkursus er for jer som vil prøve noget nyt og anderledes. Det kan enten være som et indspark til jeres firmafest, teambuilding, polterabend, fødselsdag eller noget helt andet.

Vi skræddersyer vores cocktailkurser til dit arrangement, hvor vores professionelle bartendere inviterer jer med bag baren til et par spændende timer. Der er altid rigeligt drikkelse og underholdning undervejs, så det bliver bestemt ikke kedeligt, når vores erfarne barkyndige deler ud af deres guldkorn.

5 - 15 personer

 

DKK 400 pr. person
inkl. moms

FÅ ET TILBUD

16 - 25 personer

 

DKK 405 pr. person
inkl. moms

FÅ ET TILBUD

26 - 50 personer

 

DKK 350 pr. person
inkl. moms

FÅ ET TILBUD

+50 personer

 

DKK 325 pr. person
inkl. moms

FÅ ET TILBUD

Vores cocktailkurser varer cirka to timer, men der er mulighed for både kortere og længere kurser alt afhængigt af jeres ønsker. Vi justerer gerne servicen, hvad angår omfang i tid og pris. Vi underviser i at mixe alt fra elegante klassikere som cosmopolitans, Mojito, Bramble eller Whiskey Sour til mere moderne Gin Hass, Elderflower Fizz eller Cucumber YumYum. Vi fornemmer hurtigt hvad gruppen er til, og tilpasser os så vidt muligt. Vores bartendere arbejder med råvarer af særklasse og går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor smagsoplevelsen, uanset hvad, vil være eminent. Desuden har Trekantensbartender alt udstyr, spiritus og andre nødvendigheder med, således at gruppen bare skal koncentrere sig om at have det sjovt.

 

Kontakt os på mail@trekantensbartender.dk og fortæl os lidt om jeres ønsker og behov

 

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.